Frosne vindruer

Frosne vindruer

Share with:


Dette hurtige indlæg handler om en lille snack jeg er blevet forfalden til, men det gør ikke så meget, for det er bare frosne vindruer.

Frosne vindruer

Der er ikke nogen opskrift på disse små herligheder, så det er næsten snyd at smide dem på bloggen. Men jeg gør det alligevel, for de er bare SÅ lækre. Jeg så på et tidspunkt Jamie Oliver servere frosne vindruer sammen med god mørk chokolade og et glas grappa som en let dessert. Jeg har også prøvet at servere druerne sammen med chokolade. Det er første gang jeg har oplevet at fadet blev støvsuget for frugt FØR chokoladen var spist. Det er bare så simpelt; Køb en bakke stenfri, røde druer. Kan du komme til at smage på dem først så gør det, for de SKAL være søde, så er de bedst. Skyl druerne grundigt og lad dem tørre på et stykke køkkenrulle.

Læg druerne på et lille fad eller i en plastboks og stil dem i fryseren. Det er forskelligt fra fryser til fryser, hvor lang tid det tager for druerne at fryse hele vejen igennem. Men skal jeg have gæster, smider jeg altid druerne i fryseren dagen før, for at være på den sikre side. Anret de frosne druer på et flot fad sammen med stykker af god mørk chokolade. Server dem med et glas rødvin, god cognac eller et glas dessertvin. Her til aften blev druerne dog bare serveret som de var og de var væk i løbet af 10 minutter

Frosne vindruer


2 thoughts on “Frosne vindruer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *